Sayfalar

3 Şubat 2017 Cuma

17 günlük Challenge.. Güzeldi.. Güzel bitti.



Evet Kağıda bir şey çiz ve bize göster diyor, bu günkü challenge sorusu. En çekindiğim soru buydu aslında.
Profesyonel olmasada güzel fotoğraf çekerimde, ama resim çizmek asla benim işim değil. Çok beceriksizim bu konuda. Resim ve tablolar yapan arkadaşım Antonella bana der ki; güzel fotoğraf çeken güzel resimde çizebilir! Hiç demedin mi?  Denemedim, ama insan kendini bilmez mi? Ben bilirim.  Yok, Benim o yeteneğimin iki gözüde kör. 
gündüz ofiste cizdim..
Bu konuda 9 yaşındaki yeğenimden yardım istedim. Çünkü sürekli resim yapıp whatsapptan gönderiyor. Bence baya yetenekli. Bu güne kadar göndermesini istedim. Ama hala göndermedi. Zaman kısaydı tabi. O zaman iş başa düştü dedim. Bugün ofiste çizdim şunları. Kurbağayı resme bakarak çizdim güya. Üste görünen masadaki şişeyi ve kadehi kafadan çizdim:) çok aşınaysam demek bu görüntüye:) 

17. Ve son soru ise; 2017 de olmasını çok istediğin bir şey? 

Bu soruyu egoistçe cevaplamam ayıp kaçmazsa eğer, ailemin, yakınlarımın, arkadaşlarımın, çevremin "bu ne müthiş güzel bir yıldı" demelerini istiyorum. Akciğer kanser hastası olan arkadaşımın, iyi olmasını çok istiyorum.. Cuba sağlık bakanlığından izninin çıkmasını, oraları görmesini ve tedavisine orada devam etmesini çok istiyorum. Sonra planladığımız Venedig gezimizin muhteşem geçmesi. Glacier Express ile dünyanın en yavaş hızlı treni ile arkadaşlarımla masalsı bir seyehat etmek istiyorum. Birde Matterhorn dağını yakından görmek ve fotoğraflamayı çok istiyorum. Bunlar bu sene olsun istiyorum.. 

Genel isteğim ise belli.. "Hayır"lı olmasını istediğim bir ülke var. Dünya var.. insanların tek derdi, "sardunyalarım neden kurudu" diye üzülen insana, üzülen insanlar olsun istiyorum. 

Bir istek hakkımız vardı, biliyorum. Ama isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü, demişler. Ben isteyim gerisini evrene bırakalım. Bakarsın beni ciddiye alır bu evren? Du bakalım 🤔 

Bu arada bu Challenge başlatan Sonik hanım, attı ortaya bir şey, ama kendi ortalıkta yok diyeniniz oldu mu benim gibi? Meğer ne kadar haklıymış..! Bakiniz..

Güzeldi bu challenge Sonik hanim . Hareket oldu. Yeni tanıdıklarım oldu. Teşekkürler.. 
Bunuda simdi cizdim..
 Eskiden mektup arkalarina cizerdik..

11 yorum:

  1. Yaaa güzel olmuş bak çizimler <3
    17. soruya yazdıklarına ben de bütün kalbimle katılıyorum. Sadece sardunyalara üzülelim artık, lütfen lütfen lütfen!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumu yolladım, kapı çaldı. Postacı!
      Hem kırmızı hem de parfümlü, o kadar seviniyorum ki şu anda <3

      Sil
    2. Oleyyyyyy. 😀 Çok sevindim bende şimdi. Peki oldu mu? Nasıl oldu? Bereli seni göreydim, iyiydi.

      Sil
    3. Hemen takıp sokağa çıktım, şimdi girdim eve. Dur, mesaj atayım sana.

      Sil
  2. Hayırlı olsun bu yıl için benim de en büyük dileğim diktatörlüğe halkın hayır demesi. Yalnız duyduğum kadarıyla bazı tembeller, üşengeçler "Ayol nasılsa ....cılar kazanır, oy kullanmaya gitmeye gerek yok, oturup dizi izlerim" diyormuş. :(
    İşte eğer kaybedersek bu totosunu kaldıramayanlar yüzünden kaybederiz. :(
    Herkes birbirine söylesin lütfen öyle düşünmeyelim hatta herhangi bir partiden sandık görevlisi olalım çünkü YSK hükümetin elinde ama en azından sandıklarda oy sayılırken GÖZLEMCİ olursak hile yapmalarına engel oluruz.

    Demişsin ya mimi başlatan ortada yok, kaç ay oldu bir arkadaşın hatırına mim yaptım, zahmet edip gelip bakmadı bile hatta şakayla karışık sitem de etmiştim. Kimisi mim yapıyor şartlı, şurtlu, illa şunu yapıştır sayfana diyor, benim takıntım var birisi bir şeye zorlarsa gıcık kapıyorum. Hele öyle 17 gün sürecek şeylere gelemem kimse kusura bakmasın bundan sonra mim, cim yok:))))

    Kurbağa çok şirin olmuş..

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Matematiksel düsündümde Hayir cikmasi kuvvetle muhtemel. Cünkü bu bir parti secimi degil. Hangi akli basinda insan, "al bu benim yularim, beni istedigin gibi yönet" der? Oylamaya herkes katilmali. Kisiye degil, gelecege sahip cikmali. Hayirlisi bakalim..

      Mim ile Challenc biraz farkli. Mimi bende pek sevmem. Challenge denen sey biraz daha özgürce. Istersen yapiyorsun..
      Sevgiler benden..

      Sil
    2. Ay inşallahhh....aminnn:))))

      Sil
  3. Bak resim çizememe konusunda da aynıymışız seninle :)))
    Ama sen benim ninemi kurbağanla döversin arkadaşım bu da ayrı bir gerçek :))))

    Sonik hanım şahane bir 17. madde yapmış gerçekten, tam sevinilesi ♥

    Tüm dileklerin gerçek olsun arkadaşım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok bu kurbağa sadece öpülmeyi bekliyor. 🐸 Sonrada dilekler gerçekleşiyor💋✌️

      Sil
  4. Oyy gönlünü aklını sevdiğim ;) Düşlerimiz hayırlara vesile olur inşallah.Arkadaşının sağlığına kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum ben de.Ve sardunyalarla sınırlı kalan üzüntüler...
    Resimler ne güzel olmuş ;) Sana ve Kurbağaya da öpücükler ;))

    YanıtlaSil