Sayfalar

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Kafam karman çorman...

resmi internetten arakladim..

Kafam kazan gibi.. Hatta Kazanın içindeki çorba gibi.. Kepçeyle ne kadar karıştırısan karıştır, kepçeye gelen tane yok.. 

Bilgisayarlardan yana yüzüm hiç gülmedi benim.. Virüs olayından baktığım için mac alayım dedim.. Aldım, gayet iyiydi, birbirimizi pek sevmiştik.. Bir haftadan beri sürekli işaretleyip, kopyalama butonu basar gibiydi.. Calismak, yazmak, cizmek ne mümkün.. Basit bir şey ama ben bilemiyorum galiba diyordum.. Önce bir bilene sordum.. Oda işin içinden çıkamayinca, dün soluğu Apple Servisinde aldım.. Nasil olsa iki dakikada yapar verirler dedim.. Sorunu anlattım, baktı önce. Trackpad mi ne zımbırtızıysa, o bozulmuş.. Şu maus olmadan dokunulan yer.. 3-4 gün sürer dedi.. Hadiiii... Bu aklımın ucundan bile geçmemişti.. Eeee, TR ye gitmeden önce pc de halletmem gereken şeyler vardı.. Ya cumaya bitmezse diye sinirlendim..Bugün akşama doğru bir SMS, bilgisayarınızı alabilirsiniz.. Bir solukta gittim aldım:)) is yerinde başka başka pc lerde çalışmak zor oluyordu.. Hayır birde blogum öksüz kalacaktı.. Ama, bir kez daha anladımkı; insan yoklukta daha araştırmacı, ve yaratıcı oluyor.. Meger telefonumdada blogger uygulaması varmış.. Onu indirdim.. Buna sevindim.. Bu demek oluyorki, tatildede bloğuma yazabileceğim:)) gezdiğim gördüğüm yerleri, sıcak sıcak kayda alacağım.. Wi-fi şart ama:))

Türkiyeye gitmeyi planladığımız gün.. Teoride Cumartesi koyuluyoruz yola, ama  pratikte..???
Yani evdeki hesabın, pazara uymamasi gibi.. Belirsizlikler... Belirsizlikler.. Hiç gidecekmişiz gibide bir his yok içimde..  En ufak hazırlık bile yok.. 

Hep zayıflamak istedim.. Olmadı.. Tembellikten tabi.. Spor yaparken zaman geçmiyor.. Sıkılıyorum.. Esniyorum.. Afakanlar basıyor.. Ama spordan sonra hoşuma gidiyor.. Bedenimi hissediyorum.. Spor yapmak tu kaka, ama sonrası güzel.. 

Şarabımın icine sinek kaçmış... Dayılarımın birinin bir lafı vardı, " hau gördüğün karınca varya; o bile pağa tüşman" derdi. Laz şivesi ile. Seviyorum lazları.. Anne tarafından laz'ım bende.. 
Yani demem oki, şu sıralar sanki herşey bana düşman.. 

Yıkanmış 30 çift çorap var pazar gününden kalma..  Hepside siyah.. Eşlerini bulup iç içe geçirmek lazım.. 

Haziran sonu itibari ile ikinci quartal muhasebeyi hazırlayıp bitirmem gerekiyor..  

Daha bisürü, bisürü şeyler.. 
En iyisi TRT nağme dinlemek, şarap yudumlamak.. Sinekli şarabı döktüm;))

2 yorum:

  1. :))))))) haftaya hicbirsey olmamis gibi egenin soguk sularina atacaksin kendini..

    YanıtlaSil