Sayfalar

22 Nisan 2016 Cuma

Challenge, Meydan Okuma 10, 11



10. Bize biraz güçlü yönlerinizden bahseder misiniz?

Güçlü yönleriiiiim! Güçlü yönleriiiim! "Faruk eczanesiii, Faruk eczanesiiiii" der gibi, çenemi alttan yukarıya doğru bir sağa bir sola, bir aşağı, bir yukarı çevirerek, gözbebeklerimin aynı derecede döndüğünü, düşünün😀 öyleyim şu anda.  
Güçlü yön sayılır mı, bilmem ama şöyle bir özelliğim var. İnsanları çok iyi dinler ve anlamaya çalışırım. Sakin yaklaşılırım olaylara. Sabırlıyımdır. Pozitifimdir. Nasıl olsa düzelecek, herşey daha iyi olacak diye beklerim. Sürekli kötü gitmeyeceğine göre bir şey, iyileşmeye başladığında bak işte bu; kıçını yırtmaya ne gerek var, derim. Yani dar değilde, geniş bakarım biraz. Buda ufkumu açar. Yani sakinliğim, sabırlı oluşum, karşımdaki insanı dinleme, anlama. Arkadaşlarımın güvenini sarsacak bir şey yapmaktan kaçınır, sorumluluğunu bilirim. Adımın özelliğini taşır ser verir sır vermem.. 
Kendimden bahsetmeyi beceremem ben. Beni tanıyan bir okur, varsa benim güçlü yönüm, yorum kısmına bırakırsa belki daha anlamlı olur. Hem bende öğrenmiş olurum. 

11. Biraz da zayıf yönlerinizden?

Zayıf yönlerim? Çatır çatır kavga edemem ben mesela.. Ağzım burnum büzüşür, konuşamam, göz pınarlarım dolar, yukarıya dogru bakarım hemen, ama akmasına engel olamam. İşte tam o anda zayıflığımda ortaya çıkar. İşte bu yönümü hiç sevmiyorum. Ben kavgalarımı bile konuşarak yapabilmek isterim. Karşımdakinin sesi çok çıkarsa ben daha çok bağıramam, susarım. Ezik miyim neyim? 

Arkasi Yarin..  

4 yorum:

  1. Çok iyi tanıyorum diyebilirmiyim bilmem ama tanıyorum!! Kesinlikle güçlü yönün bu bahsettiğin, seni birazda bu yüzden seviyorum ya zaten :)
    Sabır!! Bu senin en güçlü yanın :)

    YanıtlaSil
  2. Her insanın güçlü yönü vardır. Zayıf yönüde.
    Senin güçlü yönlerinden biri pozitif olman. Bi şeye el atarsan kolay pes etmez izlenimi veriyorsun. İstikrarlı bi şekilde yazıyorsun örneğin. Espri yeteneğinde güçlü mesela. Anlama kabiliyetin. Hem iş kadını hem anne hem eş olmak ve hepsini bir arada götürmek.
    Sabırlısın sanırım..
    Zayıf yönün, Benim gördüğüm kadarıyla, Başkalarını çok iyi dinliyor ama kendini yeterince ifade edemiyorsun. Yazarak tamam.. Konuşmaya gelince pıss ��
    Olsun sende böylesin.. Anlayan anlasın.. Laf kalabalığına gerek yok. Kelimeler kifayetsizdir bazen. Özellikle sanatçı ruhlu insanlarda..B.B

    YanıtlaSil