Sayfalar

6 Haziran 2012 Çarşamba

Hevesim kursağımda kaldı..


Heves nasil kursakta kalır? Bunu öğrendim bugün!!!

Cok şükür bugünde ne yazsam diye hiç düşünmüyorum.. Bana malzeme veren yakınlarım Sagolsun:) 

Evet, başlık neydi? Heves Nasil kursakta kalır?? Anlatayım.. 

Bu gün yine güzel bir güne merhaba dedim.. Cocuklarımı okula gönderdim.. Bende sallana sallana hazirlanip işe gitmek üzere evden çıktım.. Evden çıkabilmem başlı başına bir prosedür.. zaten.. Ellerimde, kollarımda bir sürü çanta, torba, poşet vs. Ivır zıvır.. Sanki evden taşınıyorum. 1 tane kendi çantam omzumda.. 1 tane sapları kopmuş laptop çantası, koltuğumun altında.. 1 torba geridönüşüm çöpleri, plastik, cam şişe, kağıt falan.. 1 tane içinde yiyecek bulunan bulunan çanta.. İste ben her sabah bunları yüklenir çıkarım evden.. İlk durak evin önündeki posta kutusu.. Bütüüün o sırasıyla yerleştirdiğim çantaları bir bir yere koy, posta kutusuna bak.. Postadan çıkanları çantalardan birine yerleştir.. Sonra sırasıyla tekrar yüklen, ikinci durak garaj.. Sonrası kolay.. 

İste ben aynı prosedürleri bu sabah yaptığımda,  posta kutusunda farklı bir zarf vardı... Taaa İstanbullardan geliyordu:)) içinde şöyle ele sert gelen bir cisim vardı.. Onuda yerleştirdim çantalardan birine.. İse gidince kahvemi içerken açacaktım.. Böylede garip huylarım var. Mesela, bir mektup, paket, yada mail mi geldi, ben onları acmak ve okumak için keyifli bir an yaratırım. Beklerim yani açmayı:)) Ölüm kaşla göz arasında, aç bak dimi? Yooook, en güzel an ne zamansa o ani beklerim.. Neyse lafı uzatmayim, işe geldim, kazasiz belasiz.. Kahvemide aldım, sıra mektupları açmaya geldi.. En güzel mektup, en sona saklandı..

Önce zarfın önüne arkasına baktım.. Resmini falan çektim.. Bugün "bir insan Nasil mutlu edilir" başlığında bir yazı düşünüyordum, fotograflarda renklendirmek.. Bu hayalim Nasil suya düştü? Okumaya devam edin. Şok olacaksınız!! 

Zarfın icinde mephisto yazan yeşil bir poşet..
 
Poşetin icinde güzel bir İstanbul kartı, ve bir cd.. Cd nin üzerinde güzel bir not..

Notu okudum, cd nin kapağını inceledim, "kulak misafiri" yazıyordu.. Ooo daha önce hiç duymadığım, tanımadığım bir müzik, dedim.. Veeee cd kapağını kaldırdım.. Gözlerim yerinden çıkacaktı neredeyse.. 
Evet icinde sizinde göremediğiniz cd yi bende göremiyordum.. Yoktu.. Cd kapağını evirdim, çevirdim, salladım, çalkaladım.. Birsey çıkmadı.. Evet resmen boştu cd kapağının içi.. Bir yutkundum.. Çünkü hevesim kursağımda kalmıştı...

3 yorum: